Hva skjer? På visithaugesund.no

10.05.2021

På våre nettsider har vi en arrangementkalender som heter Hva skjer? Her jobber vi kontinuerlig med å samle all informasjon om hva man kan oppleve på Haugalandet, gi gode grunner til hvorfor folk skal reise til vår region samt gjøre lokale oppmerksomme på det brede tilbudet som finnes. Kalenderen er også et godt verktøy for frontpersonell for å holde seg oppdatert på det som skjer. Kultur, er noe som i motsetning til f.eks. vår flotte natur, genererer direkte verdiskaping og tilbyr opplevelser gjennom hele året for både innbyggere og tilreisende.

Det er mange aktører som tilbyr arrangementskalendere og bookingløsninger, og på Facebook er det også mulig å finne oversikter over arrangementer. Mange av disse er kommersielle, eller de har ikke noen som aktivt jobber med å holde innholdet oppdatert. Hva skjer? - kalenderen på Visithaugesund.no skal være et enkelt sted å samle alt som skjer på Haugalandet med lett tilgang til de bookingkanalene de enkelte aktørene selv har som sitt verktøy. 

Vi tar ingen avgift, og har heller ingen andre inntekter knyttet til denne kalenderen. Vår intensjon og baktanke er helt enkelt det vi alltid er opptatt av; å få folk til å reise til, oppleve og benytte seg av det Haugalandet har og by på!

Målet er at dette skal være den mest oppdaterte og innholdsrike arrangementskalender på Haugalandet. Vi ønsker derfor at alle aktørene på Haugalandet hjelper oss med å ha godt og relevant innhold kalenderen. 

Vi ønsker også at dere hjelper oss å skape oppmerksomhet om siden. Dette gjelder både aktører som har arrangementer selv, men også andre. For husk, ved å løfte frem det brede tilbudet av arrangementer, skaper man aktivitet hos flere. En god middag, shopping, en natt på hotell og transport er tilbud som ofte benyttes i denne sammenheng.

For å løfte frem kalenderen har vi har laget en liten kampanjefilm som vi gjerne ønsker å krysspublisere med dere. 


For å kunne krysspublisere innhold må man opprette et krysspubliseringsforhold på Facebook. Dette gjøres på følgende måte:

1) Gå inn på Facebook siden til bedriften og velg innstillinger i venstre fane

2) Velg krysspublisering

3) Skriv Visit Haugesund i feltet "legg til side"

4) Huk av på et av alternativene og trykk neste

5) Kopier link og send på mail til emma@visithaugesund.no

Har du problemer med å legge oss til i krysspublisering så ikke nøl med å ta kontakt!