... og en gang skal vi også reise igjen

18.03.2020
Foto: Moxy/ Aldente
Foto: Moxy/ Aldente

Kjære kollega

Slik situasjonen er nå, virker det å reise som en svak drøm. Alle våre planer blir satt på vent. Både for oss som reiselivsbedrifter og privatpersoner. Ingen vet helt hvordan verden ser ut på den andre siden av epidemien, om når vi kan regne med at hverdagen vender tilbake og hvordan den nye normalen ser ut. 

Det som er helt sikkert, vi skal fortsette å drømme og en gang skal vi også reise igjen. Og folk skal reise til oss, fylle opp hotellene og campingplassene, sitte på uterestaurant med sol i fjeset og noe godt i glasset, båter skal frakte reisende til Røvær og Utsira igjen og vi skal klage over kø til Himakånå. Kanskje må vi lære å gå før vi kan fly, kanskje må vi reise kort og lokalt før vi kan reise lenger og igjen oppdage hvor vakker hele verden kan være.I mellomtiden vil vi fortsette å inspirere, skape drømmer og dele bilder av ting du faktisk kan oppleve her og nå. På hele Haugalandet. 

All markedsaktivitet vil i nærmeste fremtid fokusere på det norske markedet og nærmarkedene, derfor vil vi kommunisere på norsk i de fleste kanaler. Sammen med de andre destinasjonene på vestlandet, Fjord Norge og Visit Norway jobber vi med å være rigget og klar når reiselysten våkner.Vi har dessverre en veldig redusert bemanning for tiden, og de av oss som er på jobb er i karantene og har hjemmekontor. 

Derfor håper vi på at dere reiselivsbedriftene og de ansatte som fortsatt er på jobb kan hjelpe oss med innhold, bilder og filmer som kan være til inspirasjon på Facebook og Instagram. Fint om dere deler på mail, eller tagger oss på Instagram slik at vi kan dele videre. Hjelp oss å vise hvor flott det er på Haugalandet, også nå.


Vis oss #mitthaugalandet #visithaugesund

Se tanker fra Visit Norway om situasjonen og markedsføring av Norge fremover: https://business.visitnorway.com/no/nyheter/2020/markedsforing-i-koronaens-tid/