Aibel signerer lokale hotellavtaler

22.10.2020
Foto: Nordic Drone
Foto: Nordic Drone

Aibel skriver i en pressemelding i dag, 22.10.20, at deres aktivitet på verftet i Haugesund vil stige betydelig utover høsten og frem til sommeren 2021. I den forbindelse har selskapet nå signert omfattende avtaler med lokale hoteller og overnattingssteder.

- Vi har mye tilreisende personell, og vår egen boligleir og boliglekteren som vi har liggende på Garpaskjær har ikke nok kapasitet til å huse alle som skal bo og jobbe ved verftet vårt. Det har derfor vært naturlig for oss å henvende oss til hotellene i byen, som vi allerede har et meget godt samarbeid med, sier Mariann Salvesen, direktør for prosjektressurser i Aibel.

-Initiativet har blitt svært godt mottatt og vi er glade for å kunne meddele at vi nå har signert avtaler med Scandic Maritim, Thon Hotell Saga og Scandic Haugesund, i tillegg til flere mindre aktører, sier Salvesen.

Avtalen innebærer leveranser av et betydelig antall romdøgn for perioden frem til sommeren 2021. Dette sikrer at Aibel klarer å håndtere sine tilreisende medarbeidere på en god og sikker måte. Avtalene er av betraktelig størrelse og gir en vinn-vinn situasjon både for Aibel, hotellene og næringslivet på Haugalandet, spesielt i en situasjon der Covid-19 skaper store utfordringer for oss alle.