Destinasjon Haugesund & Haugalandet arbeider for å styrke reiselivet og medlemmenes lønnsomhet og konkurranseevne, bl.a gjennom markedsføring lokalt, regionalt og nasjonalt/internasjonalt.

Ønsker du å få produktet ditt mer synlig? Da har vi gode nyheter! Vår Medlemskampanje for 2023 gir deg muligheten til å øke eksponeringen og tiltrekke trafikk.

40+ møter er tilbakelagt, men det er NÅ jobben begynner. 24.-27.april gikk årets Norwegian Travel Workshop av stabelen i Oslo, og vi opplevde stor interesse for vår region.

Når jevn summelyd fra tastaturet, gode diskusjoner og mye latter fyller rommet gjennom en hel dag - da kan vi med trygghet si at det ble en vel gjennomført workshop!

Når folk skal planlegge sin reise, stor eller liten, går de gjennom noen steg. Vi kaller den kundereisen. De fire stegene er å oppdage, vurdere, planlegge og bestille. Vårt mål er å få flest mulig til å besøke våre medlemmer. For å lykkes med det, skal vi gjennom markedsføring, PR, tilgang på oppdatert informasjon og gode planleggingsverktøy,...

Vi går nå inn i en hektisk tid for reiselivet på Haugalandet, og vi arbeider kontinuerlig for at flest mulig velger å besøke vår vakre region. Om sommeren har vi etter hvert blitt vant til å høre en blanding av forskjellige språk og dialekter i gatene våre.