I forkant av sommeren 2021, var vi ikke sikre på at det kun var i Norge man kunne boltre seg når man skulle planlegge ferien. Likevel, mente vi, er det all grunn selv med hele verden å velge i å planlegge sommerferien på Haugalandet.

Kampen om kundene krever flinke folk.
I konkurranse med reiselivet i hele Norge er det stadig viktigere å ha kompetente folk på jobb. Det er med glede vi mottar nyheten om at det blir ny læreplan for yrkesfaglig utdanning innen reiseliv allerede fra kommende skoleår
.

Som beskrevet tidligere vil reiseplanleggeren utvikles i flere etapper, og den endelige versjonen lanseres til høsten sammen med den nye nettsiden. Den første versjonen som lanseres nå er en enkel utgave som skal gjøre det enklere for gjestene å få mer ut av sommerferien på Vestlandet. I tillegg til å kunne lage egne turer er det plukket ut 10...

Sommersesongen nærmer seg, og vi gleder oss til å ta imot gjester. De fleste besøkende vil nok være nordmenn i år også.

Fjorårets norgeskampanje var en suksess, både i forhold til oppmerksomhet og i antall besøkende til regionen. Siden 2020 er vi blitt et år klokere, så klart, og vi tar med oss det beste fra fjorårets kampanje samtidig som vi endrer og forbedrer andre ting. Årets norgeskampanje for Haugesund og Ryfylke er i gang!

Vi har lagt til rette for deg som ønsker ekstra synlighet av ditt produkt med et eget annonseoppsett retter seg mot de som har besøkt kampanjesiden. Da blir du synlig ovenfor dem som allerede har vist interesse for vår region.