Fjord Norge kåret til "Newsroom of the year Norway"

29.03.2021

Da pandemien rammet og presseturene til Vestlandet ble avlyst, bestemte Fjord Norge seg for å ta i bruk kommunikasjonsverktøyet Mynewsdesk. Det har de gjort så godt at de nylig ble kåret til "Newsroom of the year Norway".

Vi i Destinasjon Haugesund og Haugalandet opplever det å ha tilgang til et så godt verktøy, glimrende forvaltet av kommunikasjonsavdelingen i Fjord Norge, som en stor berikelse for reiselivet på Haugalandet. Vi har selv fått god uttelling for flere pressemeldinger i en tid det har vært krevende å få nasjonal og internasjonal omtale. Særlig er pressemeldingen med Flokehyttene et godt eksempel på at man har nådd langt og bredt i presseomtale via MyNewsdesk.

Vi gratulerer Fjord Norge med vel fortjent seier, og gleder oss til videre samarbeid og nye saker som kan løftes frem fra vår region. 

Saker som kan få nasjonal og internasjonal oppmerksomhet bør skrives som en pressemelding, med gode høyoppløselige bilder og kontaktinfo til aktører det kan være aktuelt for journalisten å kontakte for at saken skal passe i de aktuelle mediene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker hjelp med å skrive en pressemelding, eller du har en sak du mener kan løftes frem nasjonalt eller internasjonalt gjennom Fjord Norge og MyNesdesk.