Godt nytt år, og takk for det gamle - eller la oss si det galna!

13.01.2022
Foto: Jone Torkelsen
Foto: Jone Torkelsen

Kjære reiselivskollega!
Godt nytt år, og takk for det gamle - eller la oss si det galna!

Det er ingen tvil om at vi har lagt bak oss nok et krevende år hvor pandemien har tatt mye fokus og omsetning. Men, når vi nå ser tilbake på det «galna», har vi i reiselivet på Haugalandet jammen fått til mye sammen også. Vi er svært stolte og glad for å ha medlemmer som er så fremoverlente, engasjerte, uredde og positive.

Ja, vi vil og vi kan - sammen!
Etter en god reiselivssommer for mange levde de aller fleste av oss i troen på bedre tider, med blant annet en hektisk førjulstid og en god start på det nye året. Slik gikk det dessverre ikke. 2021 avsluttet like brutalt som 2022 begynte. Nå handler det om å rette blikket fremover og jobbe sammen for et godt reiselivsår.

Alle våre aktiviteter har ett mål for øye - å skape høy aktivitet hos våre medlemmer. Vi skal synliggjøre en fantastisk region og det gode og mangfoldige tilbudet som våre medlemmer har. Vi skal legge til rette i form av kampanje- og salgsarbeid i ferie og fritidsmarkedet, cruisemarkedet og i kurs og konferansemarkedet. Vi jobber aktivt med innholdsproduksjon til web, vi forbereder cruiseanløp, og vi planlegger for gode møtearenaer for våre medlemmer. Vi har stor tro på at vi i tett samarbeid med våre medlemmer skal styrke oss ytterligere i alle markedssegment i 2022. Vi ønsker hver og enkelt av dere lykke til med reiselivsåret 2022!

Medlemsmerke for 2022

Denne uken sender vi ut medlemsmerket for 2022 som erstatter medlemsmerket for 2021 og settes opp på ett synlig sted i bedriften for å vise ditt medlemskap, og at din bedrift bidrar positivt til utvikling av reiselivet på Haugalandet.

Vi ønsker å rette en stor takk til bedriftene som bidrar til fellesskapet og utvikling av Haugalandet som en god og attraktiv reiselivsdestinasjon!

  • Bruk medlemskapet ditt aktivt gjennom å delta på medlemsmøter, kurs og kundearrangementer.
  • Bruk muligheten til å selge dine tjenester gjennom markedsflatene våre.
  • Gjennom synlighet på visithaugesund.no er du også synlig med ditt produkt på visitnorway.com. Se derfor etter at du til enhver tid har oppdatert tekst og bilder.
  • Med ditt medlemskap vil du være synlig i reiseplanlegger og for alle destinasjonene i Fjord Norge- regionen - på nett og i App (app er pt under utvikling)
  • Mulighet til å markedsføre ditt produkt/ tjenester på turistinformasjonene i Haugesund, i Skudeneshavn og på cruisekaien i Haugesund.
  • Oppnå større rekkevidde ved å dele innhold med oss som du ønsker å synliggjør i våre SoMe.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å følge vår bransjeside på Facebook: Destinasjon Haugesund & Haugalandet AS, medlemssiden www.info-visithaugesund.no, og at «Hva skjer» kalenderen brukes aktivt - da denne siden er mye besøkt.

Reiselivshilsen fra
Destinasjon Haugesund & Haugalandet