Haugalandet (og resten av vestlandet) rett i lomma!

12.07.2022

Som de fleste vet, har vi sammen med de andre destinasjonsselskapene på vestlandet og lansdelsselskapet Fjord Norge gått sammen om å utvikle en helt ny plattform for reiseinspirasjon, turistinformasjon og reiseplanlegging.

Reiseplanlegger-app er nå lansert, og er tilgjengelig for nedlasting på Google Play og App Store. Den nye appen gjør det mulig å ta med seg reiseplanen i lommen, samtidig som den gir oversikt over aktiviteter, attraksjoner, spisesteder og overnattingssteder som finnes i nærheten. Et nyttig verktøy for alle som besøker regionen vår nå i sommer!

Reiseplanleggeren og appen er på ingen måte ferdig utviklet, men er allerede et godt verktøy for å se aktiviteter og attraksjoner i kartet tilpasset hvor du til enhver tid befinner deg på vestlandet.

Vi oppfordrer alle i reiselivet på Haugalandet til å laste ned appen Vestlandets reiseplanlegger og gjør seg kjent med hvordan den fungerer. Dette kommer til å bli et supert verktøy i årene fremover. Det er også greit å vite litt om appen om gjester lurer på hvor de finner den.


Det er Sparebanken Vest og Agenda Vestlandet som har finansiert appen, og de vil nå markedsføre reiseplanleggeren mot sitt store kundenettverk. Se filmen her👇🏻