Hils på våre nye turistverter!

21.04.2022


Det er svært gledelig at aktiviteten har tatt seg opp igjen med både cruisegjester og andre tilreisende til regionen vår. I den forbindelse har vi styrket teamet vårt på turistinformasjonen med 3 nye turistverter. Alle tre er allerede godt i gang, og vil ha vakter både i Haugesund sentrum, på cruisekaien og i Skudeneshavn.


 Richard og Jonida (Virginia var dessverre ikke tilstede når bildet ble tatt)

Hils på Jonida!
Jonida er opprinnelig fra Italia, men har bosatt seg i Kopervik og blitt lykkelig Karmøybu. Hun har studert reiseliv, og har lang arbeidserfaring fra reiselivsbransjen. I tillegg snakker Jonida hele 7!! språk.

Hils på Richard!
Richard er født og oppvokst i Haugesund. Han har studert arkeologi, men har det meste av sin arbeidserfaring fra reiselivsbransjen. Han har jobbet som reiseleder og guide for norske grupper i flere land, og snakker flytende italiensk!

Hils på Virginia!
Virginia er opprinnelig fra Spania, men nå bosatt på Haugalandet. Hun har over 25 års erfaring fra reiselivsbransjen, og har blant annet jobbet som guide, resepsjonist og drevet eget reisebyrå i Spania. Hun har spansk som morsmål, og snakker i tillegg norsk, engelsk og litt italiensk.

Vi er svært glade over å ha styrket teamet med så mye god og relevant kompetanse, spesielt på det språklige, og ønsker alle tre hjertelig velkommen!