Kine Bjøralt er ansatt som prosjekt- og salgsansvarlig for arrangement, kurs- og konferansemarkedet

26.08.2022

Kine Bjøralt (35) starter som prosjekt- og salgsansvarlig for arrangement, kurs- og konferansemarkedet i Destinasjon Haugesund og Haugalandet 1. oktober. 

Kine har lang og bred erfaring fra store deler av reiselivet, både i Norge og verden ellers. Hun kommer til destinasjonsselskapet fra stilling som destinasjonsutvikler i Nytt & Nyttig hvor hun har jobbet med gruppereiser i Europa, Asia, Afrika og Nord- Amerika.

Kine vil som prosjekt- og salgsansvarlig for arrangement, kurs- og konferansemarkedet ha ansvar for å utvikle Haugesundregionen som møteplass. Dette er en unik posisjon hvor hun vil kunne påvirke og aktivt bidra til positiv utvikling og verdiskaping. Kine vil jobbe tett med lokale fagmiljøer, lag og foreninger som ønsker å bidra til at arrangement legges til Haugesundregionen. Kine Bjøralt ser frem til å begynne i Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS og sier følgende:

Da jeg så stillingsannonsen på Finn visste jeg med en gang at jeg måtte søke og jeg er så glad for at jeg fikk jobben! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med regionens reiseliv og lokale foreninger og sammen ta fatt på oppgaven med å utvikle Haugalandet innenfor kurs, arrangement og konferanser.

Kine er utdannet Bachelor i Business fra University of Strathclyde og har tatt masterfag innen reiseliv ved UIT Norges arktiske universitet samt reportasjejournalistikk og fotografi i USA og International hotel & management i Mexico.

Vi er svært glade for å få Kine med oss på laget. Det var en rekke gode søkere, men vi var aldri i tvil om at Kine er den rette for denne stillingen. Med hennes bakgrunn og erfaring er vi overbevist om at hun vil bidra godt til at vi får utviklet dette markedssegmentet, sier Vigleik Dueland, reiselivssjef i Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS.

Destinasjon Haugesund & Haugalandet AS er reisemålsselskapet for Haugesundsregionen.

I tett samspill med næringen selv, koordinerer vi det nasjonale- og internasjonale markedsarbeidet på ferie- og fritidsmarkedet og kurs- og konferansemarkedet.

Destinasjon Haugesund & Haugalandet AS skal gjennom målrettet nasjonal- og internasjonal markedsføring bidra til økt trafikk og sesongforlengelse og dermed tilrettelegge for bedret lønnsomhet i reiselivstilknyttede bedrifter i regionen.