Nok en vel gjennomført workshop!

23.02.2024

Onsdag 21. februar gjennomførte vi for andre gang den hyggeligste workshopen vi vet om: skriveworkshop for våre medlemmer!

Nok en gang må vi takke våre medlemmer som stiller opp og aktivt deltar på workshop, og til Thon Partner Hotel Saga for supert vertskap. Det er alltid med en viss spenning vi organiserer slike møteplasser, men for en dag det ble med en hyggelig og engasjert gjeng. En del deltok på fjorårets workshop, og andre som var med er helt nye som medlem i Destinasjon Haugesund & Haugalandet AS.

Onsdagen startet også i år med en presentasjon hvor vi ga en innføring i vår felles nettside med Fjord Norge, de nye verktøyene som utvikles, forbedring av eksisterende funksjoner, kampanjer og hvilken rolle produktoppføringene spiller i dette. Vi kan ikke få sagt det nok; nettsidene og de nye verktøyene fungerer ikke uten gullet - nemlig produktoppføringene.  

Videre ble det jobbet med egne tekster i henhold til retningslinjer. Her var dagens stikkord gjesten - det er de vi skriver for, og som vi daglig jobber for at skal velge å legge sin neste reise til oss. Vi gleder oss til å motta tekstene som deltakerne har jobbet med.

Resultatet av denne workshopen er at vi nå får enda flere tekster på norsk, engelsk og tysk på våre nettsider slik at god informasjon er tilgjengelig for våre potensielle gjester! Produktoppføringene skinner som aldri før, og vi kan løfte frem inspirerende og oppdaterte produkter i innholdet som produseres og distribueres! I tillegg ble både bekjentskaper stiftet og eksiterende relasjoner pleid. 

Workshopen ble en bra kick-start, men vi minner om at dette er et kontinuerlig arbeid. Om du deltok på workshopen eller ei, så oppfordrer vi deg alltid til å se over dine produktoppføringer med jevne mellomrom og melde tilbake til anja@visithaugesund om noe må oppdateres. 

Vi takker nok en gang for en inspirerende og hyggelig workshop, og håper alle deltagende bedrifter sitter igjen med den samme gode følelsen som vi gjør!