Reiselivshilsen fra Kine

10.10.2022

Hei alle sammen,

Nå har jeg offisielt vært i jobb som prosjektleder for kurs, konferanse og arrangement i litt over en uke. Det har vært spennende dager med mye å sette seg inn i. Det skal sies at jeg tjuvstartet litt. Før den offisielle startdatoen har jeg vært med på et interessant møte om idrettsturisme med blant annet Innovasjon Norge, Karmøy kommune og Haugesund kommune. Jeg var også så heldig å få bli med på den inspirerende bærekraftskonferansen på Quality Maritim 28. september. Det grønne skiftet er kommet for å bli og jo før vi alle setter i gang med å iverksette bærekraftige prinsipper i egen bedrift jo bedre. Det skal vi i Destinasjon Haugesund & Haugalandet gjøre, og kanskje lurer nettopp du på hvordan din reiselivsbedrift kan bli mer bærekraftig og jobbe mot en miljøsertifisering? Da håper jeg du kommer på informasjonsmøte om Grønn Vekst program for reiselivsbedrifter på Haugalandet 21. oktober som vi i Destinasjon Haugesund & Haugalandet inviterer til sammen med Rogaland Ressurssenter. Klikk her for å lese mer om dette.

Jeg har også vært på medlemsmøte for Destinasjon Haugesund & Haugalandet på Lille Maritim. Mine kjempeflinke kollegaer holdt foredrag om hva vi jobber med, og hva vi ser for oss fremover. Fra salen kom det mange gode innspill og det var fint å se engasjementet fra medlemmene som hadde mulighet til å komme. Det var veldig hyggelig å møte flere av medlemsbedriftene og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dere alle i tiden fremover.

Denne uka gleder jeg meg til blant annet møter med Innovasjon Norge, for å snakke om mål og muligheter innenfor arrangementsturisme, og med HSMAI om kurs og konferanser. Fremover vil jeg bruke tid på å lære mer om hva mine kollegaer innen kurs, konferanse og arrangement i andre destinasjonsselskap gjør på sine destinasjoner for å lykkes med å øke aktiviteten og verdiskapingen i sine regioner, samt lese meg opp på relevante rapporter. Slik får jeg inspirasjon til hva jeg kan gjøre for å utvikle dette segmentet på Haugalandet så vi får mest mulig verdiskapning lokalt. Jeg kommer også til å jobbe aktivt med å bli enda bedre kjent med aktører innen arrangement-, kurs-, konferansemarkedet på Haugalandet. Kanskje jeg bør ta turen innom deg og din bedrift? Da er det bare å sende meg en e-post på kine@visithaugesund.no


Reiselivshilsen fra Kine