Vel gjennomført workshop!

03.05.2023

Når jevn summelyd fra tastaturet, gode diskusjoner og mye latter fyller rommet gjennom en hel dag - da kan vi med trygghet si at det ble en vel gjennomført workshop! 

Først av alt må vi få takke alle våre medlemmer som deltok og engasjerte seg på workshop, og Thon Hotel Saga for supert vertskap. Det var med en viss spenning vi gikk inn i dagen, da dette var første gang vi arrangerte denne typen kurs for våre medlemmer. Men for en gjeng! Det ble produsert tekster i et forrykende tempo, og diskusjonene og latteren satt løst. 

Det beste dere noen gang har gjort er å bli en del av en felles plattform på fjordnorway.com

-  Lothes Mat & Vinhus

Dagen startet med en presentasjon hvor vi ga en innføring i vår felles nettside med Fjord Norge, de nye verktøyene som utvikles, kampanjer og hvilken rolle produktoppføringene spiller i dette. Vi kan ikke få sagt det nok; nettsidene og de nye verktøyene fungerer ikke uten gullet - nemlig produktoppføringene. 

Videre ble det jobbet med egne tekster i henhold til retningslinjer. Her var dagens stikkord gjesten - det er de vi skriver for, og som vi daglig jobber for at skal velge å legge sin neste reise til oss. Det var en god del Aha-opplevelser gjennom dagen, og resultatet ble knakende gode tekster.   

Dette var veldig nyttig! Kan vi få til dette årlig?                                                                                                                                        - Hiernagla Brenneri

Resultatet av denne workshopen er at vi nå får 30+ gode tekster på norsk, engelsk og tysk på våre nettsider slik at god informasjon er tilgjengelig for våre potensielle gjester! Produktoppføringene skinner som aldri før, og vi kan løfte frem inspirerende og oppdaterte produkter i innholdet som produseres og distribueres! I tillegg ble både bekjentskaper stiftet og eksiterende relasjoner pleid. 

Det var hyggelig å møte både gamle og nye reiselivskollegaer, og ikke minst bli bedre kjent med andre produkter i regionen.
                                                                                                                                                 - Fiordos Noruega

Workshopen ble en bra kick-start, men vi minner om at dette er et kontinuerlig arbeid. Om du deltok på workshopen eller ei, så oppfordrer vi deg alltid til å se over dine produktoppføringer med jevne mellomrom og melde tilbake til anja@visithaugesund om noe må oppdateres. 

Vi takker nok en gang for en inspirerende og hyggelig workshop, og håper alle deltagende bedrifter sitter igjen med den samme gode følelsen som vi gjør!