Virke kårer Årets omstiller - hvem vil du nominere?   

05.05.2022

Virke vil i år, som i fjor, kåre Årets omstiller! Å hedre lokal omstillingsevne er noe av det viktigste man kan gjøre for å sikre fremtidige arbeidsplasser og stimulere til bærekraftig vekst - i hele Norge.

Foto: Nordicdrone

Hvor hadde vi som lokalsamfunn vært om vi ikke hadde hatt virksomheter som kan snu seg rundt og være kreative og fremoverlente i krevende situasjoner? I hver eneste by og bygd har vi virksomheter som er innovative, tenker nytt og omstiller seg for å kunne levere gode varer og tjenester til innbyggerne. De bidrar til levende og gode lokalsamfunn.

Virke er helt sikre på at landet vårt er fullt av omstillere, og Haugalandet er intet unntak. Disse menneskene er ressurser til bærekraftig vekst og utvikling, og det er viktig at vi tar vare på disse. Hederen som ligger i å bli nominert til Årets omstiller er ikke bare et diplom på veggen. Det er motivasjon for videre innsats. Derfor er Årets omstiller et verdifullt verktøy for et levende lokalsamfunn.

I dette arbeidet trenger Virke din hjelp. Hvem vil du nominere fra Haugalandet? Hvem synes du har tatt spennende grep, og som derfor fortjener heder og ære?

Nå starter kampanjen for å få inn nominasjoner, og til høsten vil en jury kåre en vinner.

Slik kan du støtte opp om Årets omstiller:

  • Bruk egne kommunikasjonsflater til å oppfordre folk til å nominere virksomheter til Årets omstiller.
  • Nominer en virksomhet (eller flere) dere mener bør hedres i år.