Kjenn din region 2021!

23.06.2021

Sommersesongen nærmer seg, og vi gleder oss til å ta imot gjester. De fleste besøkende vil nok være nordmenn i år også.

"Kjenn din region" er for deg som er i daglig kontakt med tilreisende.

Vanligvis inviterer vi deg som til daglig møter gjesten til et møte med inspirasjon og kunnskap om regionen. I år kjører vi en digital versjon med en 12 minutters videosnutt hvor flere av aktørene på Haugalandet har spilt inn en hilsen til dere. Her kommer også tips til hvor man kan finne god informasjon om hva som skjer på Haugalandet i år, og hvor det kan være kjekt å sende gjester for flere gode opplevelser.

DU kan bidra til at tilreisende på Haugalandet får en enda bedre opplevelse, og at de gjerne forlenger sitt opphold. 

Vi håper du tar deg tid til å se denne filmen, og gjøre deg kjent med de gode verktøyene som finnes for å kunne være et godt vertskap for tilreisende.- videresend gjerne denne informasjonen til andre i din bedrift som også er i kontakt med turister i sommer.

visithaugesund.no vil du finne både inspirasjon til ferieopplevelser på Haugalandet, samt lister etter tema som strender, barn og familie, restauranter, overnatting etc og en god kulturkalender under Hva skjer?- fanen. Bruk gjerne litt tid en rolig stund til å gjøre deg kjent.Verktøykasse

Vi har laget en verktøykasse med litt filmsnutter og plakater som kan benyttes i sosiale medier eller printes ut å gis til gjester.