Medlemskampanjer 2023

09.05.2023

Ønsker du å få produktet ditt mer synlig? Da har vi gode nyheter! Vår Medlemskampanje for 2023 gir deg muligheten til å øke eksponeringen og tiltrekke trafikk.

 Les videre for å oppdage hvordan du kan dra nytte av våre effektive bannerannonser og delta i vår omfattende Norgeskampanje i samarbeid med Visit Ryfylke. Bli medlem i Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS, og ta del i en av årets største kampanjer som kan gi deg mer synlighet og suksess.

I år ønsker vi igjen å gi deg muligheten til å øke synligheten for produktet ditt. Enten det er på kampanjesiden eller andre sider på nettstedet vårt, kan du kjøpe bannerannonser. På denne måten blir du synlig for de som allerede har vist interesse for vår region.

Norgeskampanjen, som vi gjennomfører i samarbeid med Visit Ryfylke, er den største kampanjen vi har i løpet av året. Vi legger ned betydelige ressurser i form av innhold og økonomi for å distribuere kampanjen. Bannerannonser gir en effektiv måte å skape trafikk på, og resultatene fra 2022 viste god trafikk.

Her er noen tall: Gjennom distribusjonen hadde annonsene en total visning på 4,44 millioner, som resulterte i 71 369 klikk til landingssidene. Motivasjonssegmentet "kultur" gav mest trafikk i tillegg til selve kampanjesiden.

Det er mulig å kjøpe bannerannonser både på kampanjesiden og på artikler som er tilpasset de ulike motivasjonssegmentene.

Prisene for kampanjen er 5000 kroner for toppbanner og 2500 kroner for bannerannonser lenger ned på siden.

Andre priser og flere muligheter for annonsering finner du her

Norgeskampanjen er spesielt rettet mot det lokale, regionale og nasjonale markedet. Vi ønsker å presentere Haugalandet og Ryfylke med attraktive reisemål, aktiviteter og flotte rundreiser. Vårt mål er å tiltrekke flere gjester som blir lengre og besøker flere steder og aktiviteter.

Ved å øke synligheten din vil du også øke trafikken til din egen nettside.

Medlemmer i Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS kan ta kontakt med Anja på anja@visithaugesund.no for å kjøpe synlighet i Norgeskampanjen 2023. Det er viktig å lage annonsene i to versjoner (980x300 og 300x250) for best mulig visning på både bærbare datamaskiner og mobiltelefoner.

Du trenger kun et bra bilde, en kort tekst og link til siden du vil ha trafikken til.

Se eksempel: