Alle artikler

Vi gleder oss over ny rute mellom Haugesund - København og Trondheim. Infrastruktur er en viktig driver for bolyst, dette gjelder vegnettet som helhet, flyplasser og havner. Derfor er det viktig å drive med ruteutvikling. Lokalt engasjement, bidrag, kunnskap og markedsinnsikt vil derfor være viktig i videreutviklingen av rutetilbudet til og fra...

Vi inviterer reiselivsaktører som er leverandører til cruise-utflukter, og aktører som ønsker å bli leverandør, til cruise-samling torsdag 3. november kl 12-15. Møte finner sted på Quality Hotel Maritim
AGENDA:

Turoperatører og incomingoperatører kan gi deg og din bedrift tilgang til nye markeder. Både i Norge og internasjonalt. En operatør kan bli en viktig salgskanal, og gi både forutsigbarhet og utvidelse av sesong.

Nå har jeg offisielt vært i jobb som prosjektleder for kurs, konferanse og arrangement i litt over en uke. Det har vært spennende dager med mye å sette seg inn i. Det skal sies at jeg tjuvstartet litt. Før den offisielle startdatoen har jeg vært med på et interessant møte om idrettsturisme med blant annet Innovasjon Norge, Karmøy kommune...

Våre kampanjer skal skape reiselyst, og kjennskap, til Haugalandet som helårlig reiselivsdestinasjon på kort og lang sikt. Ingen reiselivsbedrifter kan leve av digitale klikk, men trenger fysisk gjester på besøk.

Som de fleste vet, har vi sammen med de andre destinasjonsselskapene på vestlandet og lansdelsselskapet Fjord Norge gått sammen om å utvikle en helt ny plattform for reiseinspirasjon, turistinformasjon og reiseplanlegging.

Sommersesongen nærmer seg, og vi gleder oss til å ta imot gjester.
I år forventer vi flere nasjonaliteter, men nordmenn er fortsatt vår største kundegruppe. Kjenn din region er for deg som er i daglig kontakt med tilreisende.

Også i år ønsker vi å legge til rette for deg som ønsker ekstra synlighet av ditt produkt.

Som mange har fått med seg har nettsidene våre endret seg. Vi har sammen med de andre destinasjonsselskapene på Vestlandet og lansdelsselskapet Fjord Norge gått sammen om å utvikle en helt ny plattform for reiseinspirasjon, turistinformasjon og reiseplanlegging.

Påskekampanje

25.04.2022

Etter gode resultater fra vinterferiekampanjen, valgte vi å kjøre en lignende kampanje i påskeferien. Her er en oppsummering av resultatene fra kampanjen.

Det er svært gledelig at aktiviteten har tatt seg opp igjen med både cruisegjester og andre tilreisende til regionen vår. I den forbindelse har vi styrket teamet vårt på turistinformasjonen med 3 nye turistverter. Alle tre er allerede godt i gang, og vil ha vakter både i Haugesund sentrum, på cruisekaien og i Skudeneshavn.

Destinasjon Haugesund & Haugalandet arbeider for å styrke reiselivet og medlemmenes lønnsomhet og konkurranseevne, bl.a gjennom markedsføring lokalt, regionalt og nasjonalt/internasjonalt.

I forkant av årets vinterferie ønsket vi å kjøre en kampanje i Sosiale Medier og på Google for å skape trafikk til våre medlemmer. I den forbindelse ble det skrevet en artikkel med 15 tips til hva man kunne finne på i vinterferien som landingsside for kampanjen. Innholdet ble skrevet ut i fra tilbakemeldinger fra medlemmer innhentet på bransjesiden...